Костадин Костадинов: Всички ние знаем, че ГЕРБ фалшифицира изборите

Всички ние знаем, че ГЕРБ фалшифицира изборите. Това, заедно с рекета, заплахите, изнудването и купуването на гласове са единствените начини, чрез които престъпната групировка може да продължи да печели изборите. Ето защо ние от Възраждане се обърнахме към Организацията за сигурност и сътруничество в Европа (ОССЕ) с молба да ни изпратят официални международни наблюдатели за изборите във Варна. Представихме и доказателства – тук виждате празни протоколи, които са подписани и подпечатани, но нямат въведени гласове! Те се въвеждат по-късно, когато е нужно и от когото трябва, след като официално изборният ден е приключил. Разполагаме с няколко такива протокола, които пазим.

Европейските наблюдатели пристигат днес във Варна. Аз отделно ще наблюдавам утре с интерес работата на секционните избирателни комисии, както и на Общинската избирателна комисия. Искам да видя дали ще се осмелят да опитат отново да фалшифицират вота, както се опитаха, но не успяха да направят на първия тур.

Снимка на Костадин Костадинов.

Снимка на Костадин Костадинов.

Снимка на Костадин Костадинов.

Източник/ци: https://svobodnoslovo.eu/

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодарим Ви!

Научете за преследването на Фалун Гонг от ККП (Китайската комунистическа партия)

Преследването на Фалун Гонг: Насилствено потискане на 100 милиона души

Настоящите събития в Китай предоставят ясен избор на длъжностните лица и гражданите в страната, както и на хората по цял свят: подкрепа или противопоставяне на преследването на Фалун Гонг. Историята ще запише избора на всеки човек.

Необходимо ли е да се осъди комунизма: Фотоархив на комунистическите зверства

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Осъдете комунизма, напишете заявление и Вие...