Костадин Костадинов: Всички ние знаем, че ГЕРБ фалшифицира изборите

Всички ние знаем, че ГЕРБ фалшифицира изборите. Това, заедно с рекета, заплахите, изнудването и купуването на гласове са единствените начини, чрез които престъпната групировка може да продължи да печели изборите. Ето защо ние от Възраждане се обърнахме към Организацията за сигурност и сътруничество в Европа (ОССЕ) с молба да ни изпратят официални международни наблюдатели за изборите във Варна. Представихме и доказателства – тук виждате празни протоколи, които са подписани и подпечатани, но нямат въведени гласове! Те се въвеждат по-късно, когато е нужно и от когото трябва, след като официално изборният ден е приключил. Разполагаме с няколко такива протокола, които пазим.

Европейските наблюдатели пристигат днес във Варна. Аз отделно ще наблюдавам утре с интерес работата на секционните избирателни комисии, както и на Общинската избирателна комисия. Искам да видя дали ще се осмелят да опитат отново да фалшифицират вота, както се опитаха, но не успяха да направят на първия тур.

Снимка на Костадин Костадинов.

Снимка на Костадин Костадинов.

Снимка на Костадин Костадинов.

Източник/ци: https://svobodnoslovo.eu/

Мненията на редакцията и на автора/ите могат да не съвпадат.

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви!

БУДНАЕРА не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Събития+ | Открития+ | Китай | Фалун Гонг | Наследство

Харесайте facebook страницата ни