Проф. Велислав Минеков: Трябва да си върнем София и държавата, плячкосани и обрани

.
Проф. Велислав Минеков

Трябва да си върнем София и държавата, защото бяха плячкосани и обрани в елементарни схеми на корупция. Това заяви десният човек Велислав Минеков.
По думите на професора много десни хора ще излязат да гласуват за Мая Манолова.

Защото те са си наши. Това е единственият шанс да постигнем нормална държава. И заплахата е толкова голяма, че дори Борисов и Цацаров се включиха в защита на г-жа Фандъкова. Дразня се от проблема с ромските гласове. Изведнъж Цацаров иска екипът на Мая Манолова да се прави разследване в ромските махали, възмути се професорът.

Проф. Минеков направи на пух и прах тезите за популизма на журналистката Лилия Вучкова, по известна като кака Лили, за купения цигански вот в София, свободата, плурализма,  и за твърдението, че Фандъкова е политик от европейска класа.

Популизъм ли е, че България е най-бедната държава в ЕС? Популизъм ли е, че сме рекордьори по корупция. Популизъм ли е, че сме на 111 място по свобода на медиите ? Популизъм ли е, когато обявяват, че ще се строи път за 25 млн на кв.км? Популизъм ли е, че ромите са гласували 98% за г-жа Фандъкова? При социализма гласуваха 97% от кумува срама. ГЕРБ е една популистка организация, посочи скулпторът.

Хайде да преброим милионерите в Общинския съвет, които се създадоха през тези десет години, предложи той.

Къде беше г-жа Фандъкова, когато трябваше да отговори пред Свободна Европа за съдебната реформа , и за Гешев. Г-жа Манолова ясно се изрази за г-н Гешев, посочи Минеков.

Подпис на Фандъкова стои зад  половин милиард за боклука. Борисов бил изгонил "вълците" за боклука, но сега с тайно документче "тези вълци" са се завърнали. И вие като Червена шапчица ги защтавате тези вълци, обърна се той към Вучкова.

Фандъкова е подкрепена от ВМРО, от тези националисти, които желаеха расистка акция в ромските махали и да унищожат дома им, каза още професорът.

Източник/ци: https://frognews.bg/

Мненията на редакцията и на автора/ите могат да не съвпадат.

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви!

БУДНАЕРА не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Събития+ | Открития+ | Китай | Фалун Гонг | Наследство

Харесайте facebook страницата ни