Манолова: Целият подземен свят е мобилизиран да прави изборите на Фандъкова

Скандалният доклад за район ”Младост” разкрива зависимости и шуробаджанащина

Г-жа Фандъкова е фаворит на ромския вот, твърди гражданският кандидат за кмет на София

Показах многократно кои са хората в моя екип. За разлика от нея не влизам в пазарлъци с партийни централи. Не си купувам подкрепата и не раздавам постове”, категорична е Манолова. Готова съм на дебат преди балотажа.

Публично известно е, че целият подземен свят е мобилизиран да прави изборите на г-жа Фандъкова. Вотът й е организиран. Има подаден сигнал от адвокати за подобни нарушения в изборния ден. Г-жа Фандъкова е фаворит на ромския вот. Всеки може да проследи секциите във „Факултета” и във „Филиповци”. 

Проблемът е, че тя води с 10 към 1 по отношение на всички останали кандидати взети заедно. Да се гласува ударно рано сутринта е съмнително. Според социолозите сътоношението между двете ни е било 40 към 10 преди 10.00 ч.”

Това заяви студиото на предаването „Здравей, България” по Нова телевизия гражданският кандидат за кмет на София Мая Манолова.

38 000 гласа е разликата между двете на първия тур от изборите. „Това е нищожна разлика, която може да бъде стопена и доволните усмивки на г-н Борисов и на ГЕРБ да се изчезнат. Всичко зависи от гражданите. Не могат да бъдат купени толкова гласове, че да удавят вота на хората”, каза още Манолова.

По думите й лъжите на предизборния щаб и на г-жа Фандъкова продължават. „Показах многократно кои са хората в моя екип. За разлика от нея не влизам в пазарлъци с партийни централи. Не си купувам подкрепата и не раздавам постове”, категорична е Манолова.

Според нея поведението на Фандъкова е непоследователно. „В рамките на кампанията преди първия тур тя бягаше от дебати. Тя избяга от дебата пред студентите в Софийския университет и пред младежките организации. Тя отказа участие и на хората от „Спаси София”, които ни поканиха днес”, поясни Манолова.

Тя допълни, че финансите, които са вложени в кампанията й, може да види всеки в реално време в интернет. „Информация за парите има на сайта на кампанията ми. Не чух колко пари г-жа Фандъкова е похарчила за кампанията си. Не стана ясно колко струват билбордовете, с които тя разполагаше”, заяви независимият кандидат за кмет на София.

В ефира на предаването Манолова предизвика Фандъкова да не се крие. „Тя избяга разговор. Готова съм на дебат преди балотажа. Нека да дойде и публично да обсъдим проблемите на София”, каза още Манолова.

Тя допълни, че е време да свалим авторитарния режим, който управлява както София, така и България.

Цацаров към Манолова: Няма нищо конкретно в твърденията за „безпрецедентно купуване на гласове“

Скандалният доклад за район ”Младост” разкрива зависимости и шуробаджанащина

Жозеф Дол: Само Фандъкова може да гарантира стабилно и устойчиво развитие на София!

Изявени спортисти и шампиони подкрепиха Йорданка Фандъкова за кмет на София

Творци подкрепят Йорданка Фандъкова за кмет на София

Който е добър кариерист, трябва сега да си пусне членство в ГЕРБ, защото оттук нататък – това е положението

Кабинетът предлага Лили Иванова и Анжел Вагенщайн да получават пожизнена държавна парична награда!

Източник/ци: http://epicenter.bg

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодарим Ви!

Научете за преследването на Фалун Гонг от ККП (Китайската комунистическа партия)

Преследването на Фалун Гонг: Насилствено потискане на 100 милиона души

Настоящите събития в Китай предоставят ясен избор на длъжностните лица и гражданите в страната, както и на хората по цял свят: подкрепа или противопоставяне на преследването на Фалун Гонг. Историята ще запише избора на всеки човек.

Необходимо ли е да се осъди комунизма: Фотоархив на комунистическите зверства

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Осъдете комунизма, напишете заявление и Вие...