Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Елена Гунчева: Когато крадци са моралните стожери

Елена Поптодорова: България е вражеска държава за властите в Москва, имаме нужда от „чадър от НАТО“

Обществото ни е хронично болно. Само така мога да си обясня как допускаме една крадла, която изложи България пред целия свят и общо взето с мозъчния капацитет на голяма бяла птица, да ни дава тон в политиката.

Ленче Кремче си избра точно сутринта на Хелоуин, за да ни наплаши от телевизионния екран. Първо с лична визия, и второ – с интелектуална такава. И разбира се, отново любимата й тема – колко е лоша Русия, колко е добро НАТО и как ние трябва да слушаме доброто НАТО и да се борим с лошата Русия. Същата я държат и като вицепрезидент на Асоциацията на атлантическия договор, явно защото без срам и съвест могат да я насъскат да ходи да се излага като кифладжийка по медиите.

Думите са важни. Не само в същността си. А и заради източника си. В случая една доказана КРАДЛА ни обяснява каква да бъде външната политика на България. Говори за лошата Русия, като нещо забравя как същата лоша Русия ни е освободила от петвековно турско РОБСТВО. И колко хиляди руснаци са дали живота си за свободата на България.

Ленче Кремче, може ли да ми обясниш колко американци са дали живота си за България? За нашата свобода? Май аз не се сещам да има такива. Затова пък се сещам за едни деликатнокожни американци, които преди повече от седемдесет години бомбардираха София и убиха българи. Включително и деца.И не само София, ама е излишно да ти обяснявам, ти не си българка и не знаеш историята ни.

Отвратително е как парите и властта лоботомират слабите духом. И първото, което изрязват, е моралът! А човек без морал е нищо. Кръгла нула. Никакво образование, възпитание и интелект не могат да заменят липсата на морал и чест. В нейния случай, разбира се, няма и такива.

Въпросът е не защо една крадла не се срамува да се показва по телевизията и да ни учи какво трябва да правим. ВЪПРОСЪТ Е ЗАЩО НИЕ ГО ДОПУСКАМЕ? Не ни ли е обидно подобен човек да ни наставлява?!

Елена Гунчева

Елена Поптодорова: България е вражеска държава за властите в Москва, имаме нужда от „чадър от НАТО“

Източник/ци: https://svobodnoslovo.eu/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!