Илиян Василев: Гласувалите за Демократична България да гласуват за Мая Манолова

.
Илиян Василев

Тъй като лидерите на партиите от ДБ няма да кажат, не е политкоректно, ще го кажа аз. Призовавам отново за гласуване по модела Навални, модела анти-Орбан в Будапеща, срещу кандидатите на статуквото. Гласувалите за Манолова да гласуват за кандидатите на ДБ на балотажа за районни кметове /успех на всички/, и съответно гласувалите за ДБ да гласуват за Манолова.

За морализаторите и особено тези, които ще агитират за Фандъкова да ги упътя към реал политиката на Борисов, защото реално него избирате в неделя. Какви ли не коалиции направи, с кого ли не се прегърна – с ДПС, с Патриоти, дори с БСП /Гергов, Овчаров/, със Сидеров. Да си представяш че можеш да победиш Борисов с идейна и политическа стерилност е липса на зрялост. Не Радев, а Борисов се вижда с Решетников. А познавам Ангел Найденов /не близо, но съм се срещал с него/ и трябва да кажа, че е по-атлантик от Борисов. Особено след разрешението за прелитане на С-400 и цирка с предизборните шпионски скандали. 

Освен това, победа на Манолова ще балансира контрола на Фандъкова върху СОС – там където се готвят новите договори с Ковачки, с Вълка, с Пеевски /за отплата за корпоративния вот/. И няма как Манолова да направи нещата по-зле. Обратното, при победа на Фандъкова, Борисов ще чуе „конграчулейшънс“ и ще си помисли, че е несменяем.

Така се прави в реалната политика, ако в понеделник сутрин видим повече избрани кметове от ДБ ще знам че съм помогнал. На Трайчо, на Георги, на всички останали. За да балансират ексцесиите на ГЕРБ и най-вече за да дръпнем за ухото Борисов. Защото прекали. Тези от агитката на ГЕРБ, защото си имат трол армия, моля да си удържат гнева и особено моралните укори. Ще ги трия, защото нямат доблестта да си погледнат критично Вожда.

Но партиите гдето се срамуват и са свенливи да призоват, ще го отчетат като свой успех. Мога да си го позволя.

Изборът е протест или конформизъм.

Да, погледнете колко от конформистите са материално мотивирани. А след това се мъчат да ни убедят, че го правят заради идеите. 

Илиян Василев

Източник/ци: https://frognews.bg/n

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодарим Ви!

Научете за преследването на Фалун Гонг от ККП (Китайската комунистическа партия)

Преследването на Фалун Гонг: Насилствено потискане на 100 милиона души

Настоящите събития в Китай предоставят ясен избор на длъжностните лица и гражданите в страната, както и на хората по цял свят: подкрепа или противопоставяне на преследването на Фалун Гонг. Историята ще запише избора на всеки човек.

Необходимо ли е да се осъди комунизма: Фотоархив на комунистическите зверства

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Осъдете комунизма, напишете заявление и Вие...