Борисов: Ако считат, че тези кукувици са промяна, костинбродска промяна - да подкрепят Манолова и да им е честита

Бойко Борисов

Бойко Борисов

"За мен като лидер на ГЕРБ е важен един резултат- безапелационната победа над БСП. Дали ще си късат опашките и ще използват мимикрия - не ме интересува. Интересува ме тази победа, защото тя ще означава стабилно управление", коментира лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов резултатите от местните избори.

"Резултатите са повече от добри, на места побеждаваме основния си политически опонент с повече от два пъти", добави той и изброи проектите, които предстоят за реализация от правителството.

"От утре оставям щабовете, където има балотажи да си работят, както досег", каза още Борисов.

"БСП в София губи два пъти от ГЕРБ. Какъв кмет без общински съветници, те си играят с демокрацията", заяви той.

"Докато сме първа политическа сила нямаме отстъпление от позициите си", категоричен беше той.

"Да, липсва ми, но винаги съм казвал, че и без мене, и без него ще съмне", каза той в отговор на въпрос дали му липсва Цветан Цветанов и добави, че това е била най-евтината кампания на ГЕРБ.

"Тази кампания беше доста мъдра и зряла, с едно две изключения, но имаше много нарушения, особено някои медии", смята той.

"Десните хора са демократи, ако те считат, че тези кукувици са промяна, костнибродска промяна - да я подкрепят и да им честита"

Източник/ци: https://faktor.bg/

Мненията на редакцията и на автора/ите могат да не съвпадат.

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви!

БУДНАЕРА не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Събития+ | Открития+ | Китай | Фалун Гонг | Наследство

Харесайте facebook страницата ни