Следвайте "Буднаера" в Телеграм

К. Тренчев: Ченгетата продължават да дърпат конците, комунистите и ДС дълго са се готвели за прехода

Ченгетата продължават да дърпат конците, комунистите и ДС бяха добре подготвени за прехода, подготвени да заменят статуквото. 

Изглежда са се готвели дълго. Това заяви бившият лидер на синдиката "Подкрепа" д-р Константин Тренчев в ефира на БНТ.

Мога да ви кажа, че мен в затвора не са ме пипнали с пръст, което винаги учудваше старите политически затворници .

Третото, което знам, че няма да се хареса е, че просто за нас свободата не е ценност. Предпочитаме да си заетраем, някой друг да ни свърши работата

Георги Гроздев

Верни работи разправя професора !Но също така е верно,че профсъюза ,,Подкрепа'' начело с него доста се облажи в начлото на т.н. ,,преход'' !!А иначе кой не знае ,че ДС и бившата номенклатура на БКП/БСП не само ,че дърпат конците в България те спокойно си управляват !След като във всички бивши соц.страни се извърши лустрация а само при нас не -така ще е !И всички с цялото си нахалство питат ,защо Българив е на последно място в ЕС !Е отговора е ясен ,ноооооо така ще е !

Slava Petkova

Отговорност на по-старото поколение, т.е. и моя, е да не позволяваме замитане на фактите, уж в името на истината!
Константин Тренчев е сред най-виновните за сбъркания преход и то точно в икономиката, но не по-малко и за липсата на лустрация! Президент на провъзгласяващ се за "десен" синдикат? Жирав има, такова животно - не! Синдикатите са посредници, много близо до властта и гледат да се отъркат в нея за лична облага, а и да създадат йерархична структура /мрежа/ от зависими синдикалисти, които също гледат да уредят себе си!
Едно време партийният секретар и профсъюзния деец бяха в една стая или в съседни кабинети!
Тренчев е лекар, но не знам да е практикувал професията си, знаем какъв е тавана на пенсиите, та от какво се издържа? Кой му плаща сметките? Това трябва да е въпросът към всяка публична личност - политик, социолог, политолог, синдикалист, експерт, лидер на обществено мнение, инфлуенсър и подобни, без изключение, понеже те се смятат за носители на авторитет и тяхната дума тежи!
А ако някой си мисли "щом Тренчев го казва, значи е вярно", ето нещо мъничко за размисъл: декември 2014, Сертов, Божилов, съветник, Тренчев, фирми, сделки, Гърция, Турция, 15 милиона евро, енергетика, февруари 2015, КТ Подкрепа, напускане!

Източник/ци: https://faktor.bg/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!