Диво прасе хареса Хекимян и екипа му

Екстремна среща преживял Антон Хекимян по време на предизборната си обиколка из страната, но не с кандидат за кмет или общински съветник, а с диво прасе, пише Ретро.

Страховитото животно се изпречило на пътя на журналиста и екипа на Би Ти Ви в района на Сливен. Тв водещият проявил завидна смелост и наредил на шофьора на микробуса, с който се придвижвали, незабавно да спре, защото искал да снима свинята. Прасето, вместо да побегне в близката гора или да нападне любопитния Хекимян, проявило повече от любезен нрав и се приближило на сантиметри до тв звездата. Тони дори го погалил с ръка, без да се замисля, че епидемията от свинска чума още не е преминала и милият жест крие рискове и за самия него. След него и колегите му се престрашили да пипнат за пръв път диво прасе, а моментът запечатали със селфи снимки.

Водещият на „Тази сутрин“ побърза да сподели фотосите в личния си фейсбук, добавяйки към тях описание – „Срещи от третия вид“. Приятелите му с чувство за хумор го попитаха защо не носи пушка в себе си и дали е задал въпрос на глигана за кого ще гласува.

Това не е първата рискова ситуация, в която Хекимян попада покрай работата си. Докато репортерстваше, той се къпа в ледени води, беше в близост до диви зверове в Африка и скочи с бънджи.

Източник/ци: https://vihrogon.bg/

Мненията на редакцията и на автора/ите могат да не съвпадат.

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви!

БУДНАЕРА не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Събития+ | Открития+ | Китай | Фалун Гонг | Наследство

Харесайте facebook страницата ни