Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Биляна Петрова и Десислава Иванчева застават зад Мая Манолова

.
Биляна Петрова и Десислава Иванчева

Ние, Десислава Иванчева и Биляна Петрова заявяваме своята подкрепа за г-жа Мая Манолова на втория тур на изборите за кмет на София. Това беше трудно решение, но ние смятаме, че липсата на позиция е равно на безотговорност. Това заявяват Биляна Петрова и Десислава Иванчева.
Ето и цялото им обръщение към техните симпатизанти:

"Уважаеми медии,

Тъй като много от вас ни поставиха въпроса кого ще подкрепим за кмет на София, ви изпращаме нашата официална позиция:

Ние, Десислава Иванчева и Биляна Петрова заявяваме своята подкрепа за г-жа Мая Манолова на втория тур на изборите за кмет на София. Това беше трудно решение, но ние смятаме, че липсата на позиция е равно на безотговорност. Ние сме убедени, че моделът на управление в София трябва да се промени и ние заставаме зад кандидатите на промяната, кандидатите изправящи се срещу ГЕРБ, които се ангажират да работят за запазване на зелените площи и междублоковите пространства в столицата. Ние очакваме от г-жа Манолова, че ще сложи край на порочните практики за облагодетелстване на определени кръгове и ще работи за интересите на жителите на София.

На база споделеното ни разбиране, че застрояването на паркове, междублокови пространства и детски площадки трябва да бъде прекратено, очакваме ангажимент за конкретни действия от страна на г-жа Манолова за:

1. Преместване на строежите от междублокови пространства в Младост и другите квартали в София;

2. Стриктно следене за спазване на минималния изискуем процент озеленяване при ново строителство;

3. Проверка на реституциите и продажбите на общински имоти. Борба с имотните измами;

4. Прекратяване продажбата на общински терени, за да има къде да се изграждат училища, детски градини и да се местят инвеститори.

Ние ще следим за изпълнението на поетите ангажименти и ще бъдем гражданската съвест за промяната. Ще ви информираме периодично какво е направено. И ако не изпълни поетите ангажименти - ще продължим да правим това, което можем - ще осветляваме порочните практики и ще поведем протестите, отново.

С уважение,
Десислава Иванчева
Биляна Петрова "

Източник/ци: https://frognews.bg/n

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!