"Спаси София" иска обяснение от Фандъкова за ”крив шкаф” на ул. ”Житница”

.

На това прилича чисто новата ул. Житница. След 4-годишно ходене по мъките и хвърлени милиони за изграждане на инфраструктурата в района така изглежда средата, която ни се предлага. Някой дължи обяснения на гражданите!
Кой сложи този крив шкаф насред тротоара и то върху напътстващата ивица за незрящи? Кривите и грозни шахти дори не заслужват коментар, тъй като и те са запазена марка на Столичната община. Явно фактът, че се изгражда изцяло нова улица не беше достатъчен, за да бъдат прави и ненатрапчиви. 

В своята програма, екипът на Спаси София заложи въвеждането на едининен стандарт за градската среда, който да включва изключително подробен наръчник за всеки проектант и строител, задаващ в детайли изискванията към градските елементи. Това беше припознато и от Йорданка Фандъкова - Yordanka Fandakova, която също включи в своята програма Наредба за градската среда, задаваща нужните стандарти. 

Г-жа Фандъкова дължи обяснения на гражданите защо досега – с еднолично мнозинство в Общинския съвет – не намери време да въведе тези дълго чакани изисквания. И защо изобщо да вярват гражданите, че хората, които досега продуцираха подобна мърлявщина, биха могли да се променят с някаква си наредба? 

В програмата на Мая Манолова пък няма нищо по темата за стандарт за красива градска среда. Нима темата не е важна за нея?

Източник/ци: https://frognews.bg/

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодарим Ви!

Научете за преследването на Фалун Гонг от ККП (Китайската комунистическа партия)

Преследването на Фалун Гонг: Насилствено потискане на 100 милиона души

Настоящите събития в Китай предоставят ясен избор на длъжностните лица и гражданите в страната, както и на хората по цял свят: подкрепа или противопоставяне на преследването на Фалун Гонг. Историята ще запише избора на всеки човек.

Необходимо ли е да се осъди комунизма: Фотоархив на комунистическите зверства

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Осъдете комунизма, напишете заявление и Вие...