Кака Лили похвали Фандъкова и каза, че Манолова не става

Няма интрига в балотажа в София. Щеше да има, ако беше всеки друг кандидат, но не и Мая Манолова. В навечерието сме на 30-годишнината от демокрацията в България. Това заяви журналистът Лилия Вучкова в сутрешния блок на БНТ.

„Манолова не е гражданска кандидатура, нямаше да стане втора без гласовете на БСП. Тя трябва да е благодарна на тази подкрепа и да спре да се крие зад гражданите. Не ми е интересно да ме призовават на бунтове. Искам някой да ме призове да се усмихна“, каза още тя.

„По инициатива на Манолова, тя стана лице на тежка манипулация на едни нормални избори преди години. Аферата не е “Костинброд, а Манолова. Имаше голяма лъжа в изборната вечер“, разкри Вучкова. „Разхождам се из София и това, което виждам ми харесва. София винаги ще има своите проблеми, но мои приятели чужденци са впечатлени от развитието на столицата.

Как човекът, който създаде най-голямата афера ще се бори с корупцията“, попита Лилия Вучкова. „Партийният модел трябва да бъде забравен и да се въведе личностно управление. Можещите трябва да управляват. Идеята на Мая Манолова е да се промени корупцията в София, като ако това се промени, столицата ще придобие по-добър образ“, смята режисьорът Максим Генчев. „Искам да призова хората да гласуват на втори тур, това е много важно“, завърши журналистът.

Който е добър кариерист, трябва сега да си пусне членство в ГЕРБ, защото оттук нататък – това е положението

Източник/ци: https://vihrogon.bg/

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодарим Ви!

Научете за преследването на Фалун Гонг от ККП (Китайската комунистическа партия)

Преследването на Фалун Гонг: Насилствено потискане на 100 милиона души

Настоящите събития в Китай предоставят ясен избор на длъжностните лица и гражданите в страната, както и на хората по цял свят: подкрепа или противопоставяне на преследването на Фалун Гонг. Историята ще запише избора на всеки човек.

Необходимо ли е да се осъди комунизма: Фотоархив на комунистическите зверства

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Осъдете комунизма, напишете заявление и Вие...