Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Всичко за фронта, всичко за победата! Богдана Карадочева: София е прекрасна! Желая много успех на г-жа Фандъкова! (ВИДЕО)

Който е добър кариерист, трябва сега да си пусне членство в ГЕРБ, защото оттук нататък – това е положението

"Харесвам г-жа Фандъкова, защото е уравновесена, добре възпитана, не е агресивна и спокойно управлява града. Това е моят град. Градът, в който съм родена, в който съм играла по улиците, в който съм ходила на училище и съм пропяла! Аз познавам в моя квартал всяко паве! Градът е фантастичен!" 

Това казва във видеообръщение във Фейсбук Богдана Карадочева, с което изразява подкрепата си за кандидата на ГЕРБ-СДС Йорданка Фандъкова преди втория тур на местните избори.

"Няма голям град без малки проблеми. Но този град има един софийски дух. И трябва много да обичаш София, за да ти хареса. Когато не обичаш нещо, не ти харесват много неща. ... София е прекрасна! Желая много успех на г-жа Фандъкова", завършва обръщението си един от символите на демократичната общност в България.

Своята подкрепа за кандидата на ГЕРБ-СДС изрази и обичаният българския актьор Асен Блатечки.

Подкрепям г-жа Фандъкова, защото искам за моя град да се грижи умен, мил и разбран човек“, каза актьорът.

„Другата причина, поради която подкрепям г-жа Фандъкова, е защото тя е единственият кандидат, който се грижи за културата в столицата. Аз лично не чух от нито едни друг кандидат нещо за култура. А г-жа Фандъкова го прави от години, без да се хвали с това“, казва още Блатечки. 

Източник/ци: http://epicenter.bg/article/Bogdana-Karadocheva--Sofiya-e-prekrasna--Zhelaya-mnogo-uspeh-na-g-zha-Fandakova--/197371/2/0

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!