Всичко за фронта, всичко за победата! Богдана Карадочева: София е прекрасна! Желая много успех на г-жа Фандъкова! (ВИДЕО)

Който е добър кариерист, трябва сега да си пусне членство в ГЕРБ, защото оттук нататък – това е положението

"Харесвам г-жа Фандъкова, защото е уравновесена, добре възпитана, не е агресивна и спокойно управлява града. Това е моят град. Градът, в който съм родена, в който съм играла по улиците, в който съм ходила на училище и съм пропяла! Аз познавам в моя квартал всяко паве! Градът е фантастичен!" 

Това казва във видеообръщение във Фейсбук Богдана Карадочева, с което изразява подкрепата си за кандидата на ГЕРБ-СДС Йорданка Фандъкова преди втория тур на местните избори.

"Няма голям град без малки проблеми. Но този град има един софийски дух. И трябва много да обичаш София, за да ти хареса. Когато не обичаш нещо, не ти харесват много неща. ... София е прекрасна! Желая много успех на г-жа Фандъкова", завършва обръщението си един от символите на демократичната общност в България.

Своята подкрепа за кандидата на ГЕРБ-СДС изрази и обичаният българския актьор Асен Блатечки.

Подкрепям г-жа Фандъкова, защото искам за моя град да се грижи умен, мил и разбран човек“, каза актьорът.

„Другата причина, поради която подкрепям г-жа Фандъкова, е защото тя е единственият кандидат, който се грижи за културата в столицата. Аз лично не чух от нито едни друг кандидат нещо за култура. А г-жа Фандъкова го прави от години, без да се хвали с това“, казва още Блатечки. 

Източник/ци: http://epicenter.bg/article/Bogdana-Karadocheva--Sofiya-e-prekrasna--Zhelaya-mnogo-uspeh-na-g-zha-Fandakova--/197371/2/0

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодарим Ви!

Научете за преследването на Фалун Гонг от ККП (Китайската комунистическа партия)

Преследването на Фалун Гонг: Насилствено потискане на 100 милиона души

Настоящите събития в Китай предоставят ясен избор на длъжностните лица и гражданите в страната, както и на хората по цял свят: подкрепа или противопоставяне на преследването на Фалун Гонг. Историята ще запише избора на всеки човек.

Необходимо ли е да се осъди комунизма: Фотоархив на комунистическите зверства

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Осъдете комунизма, напишете заявление и Вие...