Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Милитаризиране на операцията за събиране на органи от практикуващите Фалун Гонг

събиране на органи

Операцията за събиране на органи от практикуващи Фалун Гонг се милитаризира и те биват прехвърляни в избрания от ККП район за „заден двор” на Китай – Чончин – където се намират известни военни болници, медицински университети, научноизследователски институти, и т. н.. , съобщи китайският вестник Reminbao.

Бележка на редактора на Epoch Times: Китайският вестник Reminbao публикува наскоро настоящата статия, базирана на единичен вътрешен източник от ККП. Поради сериозността на възможните последици от този репортаж, Epoch Times го прави достояние на своите читатели. 

Съобщението за масов трансфер на практикуващи Фалун Гонг във вътрешността на Китай съвпада с информацията, подадена от бивш военен лекар от тайните лагери, задържащи десетки хиляди практикуващи Фалун Гонг.

Според източник в Китай, миналата седмица министърът на Обществената сигурност Джоу Йонкан отпътувал за Уанджоу, Чончин, провинция Сичуан. Той провел тайни двудневни събрания в партийното училище на Окръжния партиен комитет в Уанжоу, където се събрали партийни членове от различен ранг, всички свързани с обсъжданите на срещата въпроси.

Съгласно репортажа на Reminbao, в началото на април (около 7-ми април), група неизвестни лица били транспортирани в Уанжоу, придружени от въоръжена охрана. По думите на свидетели те не били престъпници в обичайните затворнически униформи. Подадена е точна информация, сочеща, че това са били тайно задържани практикуващи Фалун Гонг. Изглежда транспортирането им все още продължава.

Окръг Уанджоу се намира на около 300км. от град Чончин, над трите клисури на река Яндзъ. Там съществуват няколко големи затвора, в това число и Затвора на Трите Клисури, както и изоставена мина, използвана за задържане на строго охранявани затворници. Освен това, там се намира и огромен подземен ядрен военен комплекс. Целият район е обграден от планински вериги. Има само един път за влизане и излизане.

Според източници, Чончин е избран от Китайската Комунистическа Партия (ККП) за „заден двор”. Там са разположени известни военни болници като Югозападна болница, болница Дапин, болница Ксинчиао, както и Трети Военен Медицински Университет, както и други обширни медицински изследователски институти под контрола на ККП.

Източникът смята, че всички свидетели (главно практикуващи Фалун Гонг) на събиране на органи от живи хора биват тайно транспортирани на това място, за да не могат да разобличат зверствата, извършени от ККП. Новият концентрационен лагер е бил тайно установен в подземния ядрен военен комплекс. И всички тези свидетели са изправени пред опасността да бъдат екзекутирани по всяко време.

Източникът каза, че Джоу Йонкан е пристигнал в Уанджоу, за да държи реч на тайната среща. Има голяма вероятност главната тема на срещата да е била как „да се справят ефективно” с практикуващите Фалун Гонг, които биват държани в подземния военен комплекс.

Бивш военен лекар в Шенян, излагайки живота си на опасност, даде поверителни сведения пред Epoch Times, посочващи ККП като главен виновник за престъпленията при събиране на органи от живи практикуващи Фалун Гонг.

Той заяви, че много болници, свързани с военните, извършват самостоятелно и в широк мащаб събиране на органи от живи хора. Унищожаването на материали и трупове, и даже кремирането на живи тела, изисква одобрението от военните инспектори. Те имат правото да употребят сила за арестиване, вкарване в затвор и екзекутиране на всеки лекар, полицай, военен полицай и член на научен екип, издал поверителни сведения. Военните инспектори са военни служители или членове на военни институции, чиито правомощия се дават от Централната Военна Комисия на ККП.

Лекарят изтъкна, че цялата система за събиране на органи е под ръководството на военните. Веднъж попаднала под контрола на военните, операцията става неподвластна дори и на правителствените организации.

Милитаризирането на операцията е увеличило секретността на практиката за събиране на органи от живи хора, поради което получаването на каквато и да е информация относно тази дейност е почти невъзможно. Затова вниманието трябва да се насочи към щателното проучване на военните учреждения. Те са истинските концентрационни лагери сега.

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!