В. Вацев: ГЕРБ е корпорация, която обединява чиновничеството, балдъзите му и клиентелата

.
Източник: БГНЕС

“Оставяйки си дело на Борисов, ГЕРБ е управленска корпорация, която обединява българското чиновничество, плюс балдъзите на чиновничеството, плюс клиентелата. В този смисъл победата на ГЕРБ е безусловна и те имат право да получават поздравления“.
Това коментира пред БНР Валентин Вацев за първия тур на местните избори и допълни. 

“ГЕРБ доминират – числово, технологично. И би трябвало да има голямо основание за радост при тях, но най-умните от тях се усещат вече, че ГЕРБ не е толкова партия, колкото управленска корпорация. А животът и делата на управленските корпорации се оценяват по други скали и методи. Има журналисти, които не са спрели да се борят за правото да оближат ръцете на Бойко Борисов, ако може и краката му. Тази сутрин един от тях написа, че “ГЕРБ е Бойко Борисов“, така че отново Борисов победи“, каза още той.

Източник/ци: https://frognews.bg/n

Мненията на редакцията и на автора/ите могат да не съвпадат.

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви!

БУДНАЕРА не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Събития+ | Открития+ | Китай | Фалун Гонг | Наследство

Харесайте facebook страницата ни