Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Тошо Тошев: Фандъкова е едно от най-добрите и красиви неща, които ГЕРБ създадоха

"Йорданка Фандъкова, която аз харесвам, бих казал, че харесвам както усмивката, така и работата й, макар че работата на такъв голям градоначалник е трудно някой да знае отблизо. Фандъкова е едно от най-добрите и красиви неща, които ГЕРБ създадоха."

Това каза Тошо Тошев, дългогодишен журналист и главен редактор на вестниците "Труд" и "Преса", за предаването "Денят на живо с Наделина Анева" по Канал 3.

"Мая Манолова харесвах като омбудсман. Тя за първи път изпълни с много богато и мощно съдържание позицията омбудсман, хората разбраха за първи път какво означава това понятие", подчерта Тошев.

"Във връзка с кандидатурата й за кмет на София в Местни избори 2019, според мен тя не създаде тази ситуация, тя беше създадена отвън.", допълни той.

"Ако Мая Манолова спечели на балотажа на 3-ти ноември, а това е трудна работа, на нея ще и бъде много трудно. Бойко Борисов няма да бъде неин партньор и съюзник, макар че той ще намери начин да каже, че ще продължи да помага на София като столица, но няма да е на "ти" с това, парите няма да са същите, общинският съвет също ще окаже влияние. Тя ще бъде с вързани ръце", прогнозира журналистът.

"Йорданка Фандъкова управлява София от 10 години, но реално управлението на ГЕРБ е от 14 години. Ако се запитаме промени ли се столицата за това време, отговорът е, да. Много се промени, много неща се построиха, макар, че малко хора помнят, че първият лъч на метрото откри Стефан Софиянски и още от тогава започна промяната", допълни Тошо Тошев.

Източник/ци: http://epicenter.bg/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!