Следвайте "Буднаера" в Телеграм

ККП крие от света 425 болни от птичи грип

ККП крие епидемичното разпространение на смъртоносния вирус H5N1 в Китай. В момента 425 пациенти, болни от птичи грип, са затворени в две китайски болници. Тези пациенти се използват за медицински експерименти.

Китайски репортер, назначен от Департамента по Образованието към Китайското Посолство в Токио за отговорник по новините за Китай в японска телевизия, бива притиснат от Китайската Комунистическа Партия (ККП) за публикуване на компрометираща информация. Потърсил наскоро убежище в САЩ, репортерът разкрива потресаващи събития и секретна информация пред света. За да предпази неговата идентичност при публикуване на информацията, Epoch Times използва псевдонима „г-н Р”.

Репортерът, разкриващ ужасяващи истини за събития, случващи се в Китай сега, и търсен за публикуване на неудобни за ККП събития. (Epoch Times)

На 27 февруари ръководителят на Управлението за опазване на горите и дивеча Жуо Ронгшенг каза: "Сега, аз мога да съм сигурен, че няма избухване на птичи грип в Китай." Въпреки това, Световната Здравна Организация (СЗО) не е преставала да подозира, че има избухване на епидемия от птичи грип в Китай. СЗО все още не може да открие доказателства за това, и не е сигурна дали птичият грип е все още ограничен само до един район - района Гуанджоу.

Г-н Р споделя:

 „Управлението за опазване на горите и дивеча казва, че има 150 наблюдателни станции за диви животни на държавно ниво и 402 на провинциално ниво, но аз проучих и установих, че те или не съществуват, или не са активирани. Комунистическият режим заявява пред света, че птичият грип не е проблем в Китай, а също така те твърдят, че имат много наблюдателни станции в страната, но истината е, че в Китай птичият грип не се следи.”.

„В миналото, когато се появи СПИН, китайците говореха за провинция Хебей. Сега, когато дойде птичи грип, хората се сещат за Гуанджоу. Тъй като в предградията на Гуанджоу има много птицеферми, там проблемът със заразата е много по-сериозен, отколкото навсякъде другаде. Всъщност, H5N1 се разпространява не само от птиците, може да се разнася и от диви животни, каквито са котките сивит (civet). Аз открих и мога да го докажа, че сега има голям брой случаи на зараза с птичи грип в провинциите Хелонгджианг и Джилин.”.

„Китайският комунистически режим казва, че има само 14 лабораторно доказани случаи на зараза на хора с птичи грип, и осем смъртни случая, невключвайки скорошните три. Аз мога да дам имената на две институции [въвлечени в укриването]. В момента 425 пациенти, болни от птичи грип, са затворени в Окръжната болница за заразни болести в Хепинг, както и в болницата към колежа за Традиционна Китайска Медицина в Хуангу, провинция Ляонинг.”

„Получих тази информация от вътрешен доклад на Бюрото за Обществено Здравеопазване в Шенянг. Бюрото докладва това директно на Комитета на Провинция Ляонинг,  заобикаляйки Общинския Комитет на Шенянг, въпреки че [сградата на] Общинският Комитет се намира на същата улица, срещу [сградата на] Комитета на Провинцията.”

„А каква е политиката на Комитета на Провинцията по този въпрос? Тя е да не се уведомяват властите от по-горно ниво за каквито и да са проблеми с птичия грип, и да се третират всички пациенти, заразени от птичи грип като експериментални медицински  субекти.”

„Към пациентите от птичи грип се отнасят като към пациентите на SARS, техните роднини не могат да им помогнат, защото болните са обречени и никога няма да бъдат освободени от болниците. Някои от пациентите не са дори жители на Шенянг, и никой не знае, че са в болницата. Веднага, след като влязат в болницата, всички се превръщат в субекти за експерименти.”

"Аз избягах в Съединените щати и ви разказах за положението с птичия грип и практикуващите Фалун Гонг в Суджиатун. Много хора са шокирани от това, че аз изложих ситуацията. Честно казано, не се страхувам да умра.", каза г-н Р, очевидно говорейки за мерките, които ККП може да предприеме срещу него след неговите разкрития.

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!