Следвайте "Буднаера" в Телеграм

ГЕРБ купува бясно гласове в Червен бряг, къде са службите, питат в писмо всички кандидати за кмет

Уникален в практиката случай имаме в любимия на 19 минути и многократно описван покрай милионерството на депутата Пламен Тачев негов роден Червен бряг. Всички кандидати за кметове – не само на БСП, но и на коалиционните партньори на ГЕРБ: Атака и ВМРО, ни изпратиха писмо, в което настояват да бъде спрян „безпрецедентния процес“ за купуване на гласове в градчето. “Към този момент няма никакви признаци, че органите на сигурността предприемат някакви мерки за пресичане на процеса“, пишат те. В отвореното писмо до премиера, министъра на вътрешните работи,главния прокурор, председателя на ДАНС кандидатите категорично изискват в изборния ден всички служби да осъществят масирано присъствие в населените места в мафиотизираната от години община, където вече са доказани и нагласени поръчки за милиони, и отвличания на журналисти и всякакви дерибейства, които можете да прочетете подробно в архива на 19min.bg.


 Цялата работа е особено странна на фона на специалното подчертаване от премиера на последния конгрес на ГЕРБ към Пламен Тачев да внимава в картинката и че е прелял чашата. Истина е и друго – за разлика от незаконните постройки на т.нар. Пацо Терасата – бившия шеф на КПКОНПИ и настоящ генерален консул на България във Валенсия Пламен Георгиев, аналогичните незаконни постройки на софийския апартамент в район Витоша на другия Пацо Терасата – депутата Пламен Тачев, не бяха съборени.
Под документа за защита на правото на глас на хората в Червен бряг са се подписали кандидатите на: БСП – ген. Петров, на ВМРО – Пламен Спасов, на Атака – Драгомир Якимов, на Българска пролет – Мирослав Макавеев. Липсва, естествено, подписът на кандидата на ГЕРБ д-р Цветан Костадинов.

Източник/ци: https://19min.bg/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!