Мая намери почтени хора дори в ГЕРБ, Репчи да създава проблеми на Борисов

Мая се репчи на Борисов: Ще продължа да му създавам проблеми

На финала на предизборната кампания кандидат-кметът на София Мая Манолова се закани на премиера Бойко Борисов, че смята да му създава проблеми. "Господин Борисов няма да ме уплаши, няма да уплаши и другите хора”, заяви тя днес след среща с жителите на кв. "Кръстова вада". Коментарът на Манолова бе по повод участието на премиера ден по-рано в предаването “Лице в лице” по Би Ти Ви, в което той изрази разочарованието си от Мая Манолова.

"От вчерашното изявление на господин Борисов разбрахме, че той има проблем с трима души - Лозан Панов, Христо Иванов и Мая Манолова. Той има проблеми с много повече хора и проблемът му е, че е решил да брани властта с всички сили и с всички средства, включително и властта на тези, които е назначил да управляват", допълни Манолова.

"Разбрахме и че вече съжалява, че съм била омбудсман, защото съм създавала проблеми на него, на Фандъкова и на ГЕРБ", каза още гражданският кандидат и категорично заяви, че "ако Борисов продължи да управлява по същия начин, ще продължа да му създавам проблеми." "Проблемите на Фандъкова са проблеми и на Борисов", поясни тя.

Манолова бе категорична, че не създава проблеми на хората от ГЕРБ, "защото там има почтени хора, на които децата са извън детските градини, които дишат мръсен въздух и които се дразнят в безкрайните задръствания."

"Надявам се, че след 14 години във властта, някой ще обясни на Борисов разликата между аполитичен и безпартиен", допълни гражданският кандидат по повод думите му, че й бил повярвал, че е аполитична.

"Аз се интересувам от проблемите на хората, интересувам се от съдбите на хората, а господин Борисов, може би, е само партиен", завърши Манолова.

Източник/ци: https://lupa.bg/n

Мненията на редакцията и на автора/ите могат да не съвпадат.

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви!

БУДНАЕРА не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Събития+ | Открития+ | Китай | Фалун Гонг | Наследство

Харесайте facebook страницата ни