Мая намери почтени хора дори в ГЕРБ, Репчи да създава проблеми на Борисов

Мая се репчи на Борисов: Ще продължа да му създавам проблеми

На финала на предизборната кампания кандидат-кметът на София Мая Манолова се закани на премиера Бойко Борисов, че смята да му създава проблеми. "Господин Борисов няма да ме уплаши, няма да уплаши и другите хора”, заяви тя днес след среща с жителите на кв. "Кръстова вада". Коментарът на Манолова бе по повод участието на премиера ден по-рано в предаването “Лице в лице” по Би Ти Ви, в което той изрази разочарованието си от Мая Манолова.

"От вчерашното изявление на господин Борисов разбрахме, че той има проблем с трима души - Лозан Панов, Христо Иванов и Мая Манолова. Той има проблеми с много повече хора и проблемът му е, че е решил да брани властта с всички сили и с всички средства, включително и властта на тези, които е назначил да управляват", допълни Манолова.

"Разбрахме и че вече съжалява, че съм била омбудсман, защото съм създавала проблеми на него, на Фандъкова и на ГЕРБ", каза още гражданският кандидат и категорично заяви, че "ако Борисов продължи да управлява по същия начин, ще продължа да му създавам проблеми." "Проблемите на Фандъкова са проблеми и на Борисов", поясни тя.

Манолова бе категорична, че не създава проблеми на хората от ГЕРБ, "защото там има почтени хора, на които децата са извън детските градини, които дишат мръсен въздух и които се дразнят в безкрайните задръствания."

"Надявам се, че след 14 години във властта, някой ще обясни на Борисов разликата между аполитичен и безпартиен", допълни гражданският кандидат по повод думите му, че й бил повярвал, че е аполитична.

"Аз се интересувам от проблемите на хората, интересувам се от съдбите на хората, а господин Борисов, може би, е само партиен", завърши Манолова.

Източник/ци: https://lupa.bg/n

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодарим Ви!

Научете за преследването на Фалун Гонг от ККП (Китайската комунистическа партия)

Преследването на Фалун Гонг: Насилствено потискане на 100 милиона души

Настоящите събития в Китай предоставят ясен избор на длъжностните лица и гражданите в страната, както и на хората по цял свят: подкрепа или противопоставяне на преследването на Фалун Гонг. Историята ще запише избора на всеки човек.

Необходимо ли е да се осъди комунизма: Фотоархив на комунистическите зверства

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Осъдете комунизма, напишете заявление и Вие...