Невидим за фотоапарата човек?

ХЕНАН – Независимо от многократните опити, изображение не се появило на компютърните снимки, които китайски полицейски участък се опитвал да направи за идентификация на местен гражданин. Все още няма обяснение на този феномен.

Китайският всекидневник Dahe Daily съобщи, че Йе Шиянгтинг от град Йелоу, община Йангжуанг, провинция Хенан, разказал пред репортер на вестника за своето скорошно посещение в полицейския участък за да му направят снимка за нова лична карта.

Той седнал пред фотоапарата, но никакво изображение не се появило на снимката. Персоналът проверил фотоапарата много внимателно, но не намерил никакви проблеми. Те направили отново снимки на Йе, но резултатът бил същият.

Персоналът накарал г-н Йе да прегледа дрехите си много внимателно, за да не би да носи нещо, което да пречи на фотоапарата да изпълнява нормалните си функции. След което той отново седнал пред камерата и бил заснет този път от различни ъгли. Но отново, на нито една от снимките, образът му не се появил.

Персоналът не можел да открие причината за този резултат. Тогава те решили да снимат г-н Йе заедно с други хора. Но каква била тяхната изненада, когато другите хора се появили на компютърното изображение, но образът на г-н Йе пак липсвал. Изглеждало като той да "изчезва" от снимките. Накрая персоналът трябвало да се откаже.

Според Йе Шиянгтинг, никога преди това той не е имал подобен проблем.

Но началникът на полицейския участък споделил пред репортера, че досега са имали два подобни случая. И че не са наясно за тяхната причина. Затова се надяват експертите да могат да предложат някакво обяснение.

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодарим Ви!

Научете за преследването на Фалун Гонг от ККП (Китайската комунистическа партия)

Преследването на Фалун Гонг: Насилствено потискане на 100 милиона души

Настоящите събития в Китай предоставят ясен избор на длъжностните лица и гражданите в страната, както и на хората по цял свят: подкрепа или противопоставяне на преследването на Фалун Гонг. Историята ще запише избора на всеки човек.

Необходимо ли е да се осъди комунизма: Фотоархив на комунистическите зверства

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Осъдете комунизма, напишете заявление и Вие...