Каракачанов: Блокадата на "Орлов мост" е абсолютно незаконна! Тази анархия не може да продължава!

Снимка Кадър БТВ

Това, което се случва на "Орлов мост", тази блокада е абсолютно незаконна! Това заяви в предаването "Лице в лице" по БТВ вицепремиерът Красимир Каракачанов. 

Той коментира двата митинга в София - единият пред ВСС, където върви изслушването на кандидата за главен прокурор Иван Гешев и другият - на "Орлов мост" - против избора му. 

Тази анархия в столицата не може да продължава - кой когато реши, да блокира града, категоричен е вицепремиерът.

Той обясни какъв е редът. 

Когато искаш да правиш митинг, пускаш искане до общината. Когато две групи искат да проведат мероприятие на едно и също място, първите получават правото да проведат мероприятието си. Затова на втората група бе предложено други място, само че те не отиват пред Съдебната палата, а отиват пред Орлов мост, посочи Каракачанов. 

Хората висят с часове в задръстване, заради подобни безобразия. Някой, когато реши - да затваря магистрали. Ние сме умни и красиви и имаме право, така ли?! Един от кандидатите за кмет на София е там, на Орлов мост, да си прави политически пиар, бе категоричен Красимир Каракачанов. 

Той обаче каза, че винаги, когато има един кандидат, възникват въпроси и съмнения. Но веднага обърна внимание, че въпросът не е към политиците. Каракачанов посочи, че според процедурата президентът Румен Радев веднъж може да наложи вето на избора.

Въпросът е защо кандидатът за главен прокурор е само един. Но той е към ВСС, а не към нас, политиците, подчерта отново той. 

По темата за незаконния трафик на бежанци, Каракачанов информира, че днес следобед 14 мигранти са арестувани до Калотина. 

Каналът за китайците не минава през България, коментира той световния скандал с 39-те трупа в хладилен камион, открити във Великобритания. Бе установено, че те са китайци. 

Гранична полиция и армията има готовност да изпратят до 2000 военослужещи за охрана на границата, посочи военният министър. 

Сидеров обича театъра, каза Каракачанов по повод заявлението на лидера на "Атака" да напусне парламента. Волен Сидеров призова кандидата на ВМРО за кмет на София Ангел Джамбазки да последва примера му и да напусне Европейския парламент. 

Политически театър, е коментарът на Каракачанов. След като не са го приели във ВИТИЗ някога, сигурно е ходил на театрални курсове, посочи Каракачанов.

Източник/ци: http://epicenter.bg/

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодарим Ви!

Научете за преследването на Фалун Гонг от ККП (Китайската комунистическа партия)

Преследването на Фалун Гонг: Насилствено потискане на 100 милиона души

Настоящите събития в Китай предоставят ясен избор на длъжностните лица и гражданите в страната, както и на хората по цял свят: подкрепа или противопоставяне на преследването на Фалун Гонг. Историята ще запише избора на всеки човек.

Необходимо ли е да се осъди комунизма: Фотоархив на комунистическите зверства

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Осъдете комунизма, напишете заявление и Вие...