Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Филип Плейн с кола за над 1 млн. лева (Снимки)

Филип Плейн с кола за над 1 млн. лева (Снимки)

Само ограничен брой хора ще могат да се насладят на този уникален автомобил

Немският дизайнер Филип Плейн се похвали с кола за над 1 милион лева. Германецът, който диктува модата в света вече има в гаража си  Star Trooper Mercedes-AMG G63. Возилото е с неговите инициали и е на фирмата за модифициране на луксозни автомобили Mansory, видя Lupa.bg.

Класът G е най-дългият автомобил в историята на Daimler. Моделът е разработен като военен автомобил по предложение на персийския шах Мохамад Реза Пахлави през 70-те години. Резултатът от това сътрудничество е нетрадиционна „суперкола“, която поставя нов стандарт в технологиите и дизайна.

Само ограничен брой хора ще могат да се насладят на този уникален автомобил. Бройките са едва 20, а цената започва от 550 хил. евро и са решени с камуфлажен дизайн. Преди време Плейн призна, че неговата страст към колите започва от много ранна възраст и от тогава не може да се откаже от тях.

„Имам снимка  с кола-играчка под коледната елха на четири години“, каза дизайнерът в интервю за GQ. – Мисля, че точно тогава се влюбих в автомобилите. За мен има четири неща, които движат мъжкия пазар: мода, момичета, автомобили и спорт.“

Източник/ци: https://lupa.bg/new

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!