Агент “Иван”: Аз съм министър и ще си ходя облечен на паради както си искам, аз съм властта

По дънки и с карирано сако като от магазин за втора употреба, на 17 октомври Красимир Каракачанов приема строя на парашутистите от 68-а бригада специални сили и ги поздравява с утрешния им боен празник и след разразилият се скандал коментира така:

“Ние сме ВМРО, ние сме патриоти, няма значение как съм облечен, важното е, че възродихме армията, че купихме американски самолети и пак сме световна военна сила”

Естествено реакция в българските медии няма, подигравката на Каракачанов с една от най – елитните бригади на армията ни е пълна, но всички мълчат угоднически, защото който много говори в България накрая се озовава или безработен или с арест от ГДБОП.

За сметка на това пък в Русия не спират да се подиграват на военният министър на България, като обясняват нагледно, че това облекло и това появяване ако се случи на който и да е в руската армия, ще е моментално изпратен в Сибир да служи там с белите мечки.


Медиите в Русия недоумяват как в страна членка на НАТО министър на отбраната приема строй на елитна девизия по дънки и сако изглеждащ не смешно, а жалко пред строя на униформените военослужещи.

И заключават, че едно време България е имала истински генерали начело на армията си, а днес си имат политици, които изпълняват поръчки на САЩ и военните им заводи.

Източник: https://bulbulgnewsbgg.blogspot.com

Източник/ци: https://www.informiran.net/

Мненията на редакцията и на автора/ите могат да не съвпадат.

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви!

БУДНАЕРА не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Събития+ | Открития+ | Китай | Фалун Гонг | Наследство

Харесайте facebook страницата ни