Агент “Иван”: Аз съм министър и ще си ходя облечен на паради както си искам, аз съм властта

По дънки и с карирано сако като от магазин за втора употреба, на 17 октомври Красимир Каракачанов приема строя на парашутистите от 68-а бригада специални сили и ги поздравява с утрешния им боен празник и след разразилият се скандал коментира така:

“Ние сме ВМРО, ние сме патриоти, няма значение как съм облечен, важното е, че възродихме армията, че купихме американски самолети и пак сме световна военна сила”

Естествено реакция в българските медии няма, подигравката на Каракачанов с една от най – елитните бригади на армията ни е пълна, но всички мълчат угоднически, защото който много говори в България накрая се озовава или безработен или с арест от ГДБОП.

За сметка на това пък в Русия не спират да се подиграват на военният министър на България, като обясняват нагледно, че това облекло и това появяване ако се случи на който и да е в руската армия, ще е моментално изпратен в Сибир да служи там с белите мечки.


Медиите в Русия недоумяват как в страна членка на НАТО министър на отбраната приема строй на елитна девизия по дънки и сако изглеждащ не смешно, а жалко пред строя на униформените военослужещи.

И заключават, че едно време България е имала истински генерали начело на армията си, а днес си имат политици, които изпълняват поръчки на САЩ и военните им заводи.

Източник: https://bulbulgnewsbgg.blogspot.com

Източник/ци: https://www.informiran.net/

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодарим Ви!

Научете за преследването на Фалун Гонг от ККП (Китайската комунистическа партия)

Преследването на Фалун Гонг: Насилствено потискане на 100 милиона души

Настоящите събития в Китай предоставят ясен избор на длъжностните лица и гражданите в страната, както и на хората по цял свят: подкрепа или противопоставяне на преследването на Фалун Гонг. Историята ще запише избора на всеки човек.

Необходимо ли е да се осъди комунизма: Фотоархив на комунистическите зверства

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Осъдете комунизма, напишете заявление и Вие...