Елена Гунчева: МОЛЯ ВИ, СКРИЙТЕ Я!

Каква голяма разлика! Гледам вчера снимките на Катка Външната с циповете как мята буйни кичури и се хили като пача на един от най-големите политици в света – Сергей Лавров и му говори на „ти“. Е, вярвайте ми, умрях от срам. Като си представих, че всички, които гледат подобно „представяне“, ще съдят за българите и България по нея.

Сигурно ще кажете, че като не я харесвате, не могат да ви свързват с нея. Лъжете се. Правителството и държавния глава са лицето на България по света. И за тях се съди за ума и самоуважението на народа, който ги е избрал. Гледайте Катка с китките по роклите на международни форуми и си направете сметката за самоуважението ни като народ.

Днес видях и снимките на Президента Радев и Първата дама в Япония. Е, който си го знае, си го знае! Класа и стил не могат нито да се купят, нито да се научат. И винаги си личат.

И двамата бяха облечени перфектно за събитието, елегантно, а държанието – по протокол и безупречно. С гордост представиха България. И не го казвам само защото харесвам Президента много повече от премиера. А защото е факт. Правителството дори хората, които го харесват, трудно могат да отрекат еклектизма и общо взето – кича на всеки един представител от него. Пресните примери – Катка Външната и Шкембе войвода на парада! Срам и резил!

Затова, моля ви, не я пускайте Катка на важни дипломатически срещи и при световни лидери и политици. Не можем след това да тушираме пораженията върху имиджа на България. Скрийте я! Заради България!

Елена Гунчева

Източник/ци: https://svobodnoslovo.eu/

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодарим Ви!

Научете за преследването на Фалун Гонг от ККП (Китайската комунистическа партия)

Преследването на Фалун Гонг: Насилствено потискане на 100 милиона души

Настоящите събития в Китай предоставят ясен избор на длъжностните лица и гражданите в страната, както и на хората по цял свят: подкрепа или противопоставяне на преследването на Фалун Гонг. Историята ще запише избора на всеки човек.

Необходимо ли е да се осъди комунизма: Фотоархив на комунистическите зверства

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Осъдете комунизма, напишете заявление и Вие...