Телевизията на Слави ще излъчва по 5ч.

"Телевизия 7/8 стартира на 4 ноември в 19 часа", заяви Слави Трифонов. Той напомни, че е трябвало това да се случи още на 15 септември, но заради административни и технически пречки се е забавил. Телевизията се разпространява по кабел и по сателит.

„Излишно е да обяснявам символиката на цифрите”, посочи Трифонов по повод на името 7/8.

“Не може да има Шоуто на Слави Трифонов, защото то 19 години принадлежеше на собственика на bTV. Ще има обаче Вечерното шоу на Слави”, обяви шоуменът.

Телевизията стартира с 5-часова програма - от 19 до 24 часа и ще заложи на забавното съдържание в праймтайма. Вечерното шоу на Слави ще бъде с начален час 22.00.

"Нашата телевизия е подарък за нашите зрители, ние не искаме пари, а начинът, по който телевизията ще се издържа, е чрез реклами", каза още Трифонов.

По отношение на пийпълметричните агенции, които измерват рейтингите на телевизиите, той обясни, че вече има по-модерни начини да се знае кога кой какво гледа и те са ги намерили.

Източник/ци:https://19min.bg/n

Мненията на редакцията и на автора/ите могат да не съвпадат.

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви!

БУДНАЕРА не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Събития+ | Открития+ | Китай | Фалун Гонг | Наследство

Харесайте facebook страницата ни