Телевизията на Слави ще излъчва по 5ч.

"Телевизия 7/8 стартира на 4 ноември в 19 часа", заяви Слави Трифонов. Той напомни, че е трябвало това да се случи още на 15 септември, но заради административни и технически пречки се е забавил. Телевизията се разпространява по кабел и по сателит.

„Излишно е да обяснявам символиката на цифрите”, посочи Трифонов по повод на името 7/8.

“Не може да има Шоуто на Слави Трифонов, защото то 19 години принадлежеше на собственика на bTV. Ще има обаче Вечерното шоу на Слави”, обяви шоуменът.

Телевизията стартира с 5-часова програма - от 19 до 24 часа и ще заложи на забавното съдържание в праймтайма. Вечерното шоу на Слави ще бъде с начален час 22.00.

"Нашата телевизия е подарък за нашите зрители, ние не искаме пари, а начинът, по който телевизията ще се издържа, е чрез реклами", каза още Трифонов.

По отношение на пийпълметричните агенции, които измерват рейтингите на телевизиите, той обясни, че вече има по-модерни начини да се знае кога кой какво гледа и те са ги намерили.

Източник/ци:https://19min.bg/n

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодарим Ви!

Научете за преследването на Фалун Гонг от ККП (Китайската комунистическа партия)

Преследването на Фалун Гонг: Насилствено потискане на 100 милиона души

Настоящите събития в Китай предоставят ясен избор на длъжностните лица и гражданите в страната, както и на хората по цял свят: подкрепа или противопоставяне на преследването на Фалун Гонг. Историята ще запише избора на всеки човек.

Необходимо ли е да се осъди комунизма: Фотоархив на комунистическите зверства

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Осъдете комунизма, напишете заявление и Вие...