Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Толкова ли е трудно да осъзнаеш, че вече си бивш и да приемеш по-мъжествено това?

Росен Плевнелиев сериозно поддържа температурата и с упоритост и постоянство не спира да напомня за себе си. Всяка седмица поне веднъж той се показва по някоя телевизия и обсъжда проблеми и въпроси, които по никакъв начин не го засягат и върху чието развитие не би могъл да влияе и въздейства.

Днес се е маркирл в сутрешния блок на БНТ и верен на навика си е коментирал какво ли не. Ето вижте: „Няма да скрия разочарованието си, че Зоран Заев подава оставка и свиква предсрочни парламентарни избори. Битката в Северна Македония ще е доста тежка и трудна. Същата тежка и трудна битка го очаква и президентът да запази спокойствието в държавата.

Това заяви в сутрешния блок на БНТ бившият президент на България Росен Плевнелиев по повод последните събития в Северна Македония след отказа ѝ да започне преговори за присъединяване към ЕС.

Относно отложеното решение на “Фолксваген“ да построи свой завод в Турция Плевнелиев посочи, че по този начин България отново е в играта.“
По повод избора на нов главен прокурор на България Росен Плевнелиев каза, че процедурата е “с доста въпросителни“ и призова президентът Румен Радев да се намеси и да прекрати избора.
Нищо от казаното от Плевнелиев няма значение.

Но регулярните му тв прояви са ярко доказателство, че Росен преживява болезнено факта, че властта се еманципира от смехотворното му участие в управлението на държавата.

Суетата винаги е лош съветник и крие неподозирани рискове. Не е здравословно за един политик, па макар и бивш публично да оплаква самотата си.

Толкова ли е трудно да осъзнаеш, че вече си бивш и да приемеш по-мъжествено това?

Или е по-лесно и примамливо да бъдеш смешен?

Любо Кольовски

Източник/ци: https://svobodnoslovo.eu/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!