Долу ръцете от Левски, доноснико!

Елена Гунчева

В момента агент Алберт /Коритаров/ си позволи да сравни Васил Левски, Апостолът на свободата с Джок Полфрийман. Толкова гнусно и злобно изказване, и то от човек, от когото се гнуси голяма част от българския народ заради доносничеството му за Шесто управление на Държавна сигурност, никога не е било казвано публично.

Според доносникът, българският народ носел на ревера си национален герой, който бил убил ратайче и бил просто убиец. Който бил осъден на смърт не заради революционна дейност, а заради убийства като престъпник. Мерзко е дори да се повторят думите, които този обществен отпадък си позволи да каже за най-святата личност на България!

Какви тъмни времена за България. Когато на власт и на почит са доносниците и крадците, а светините и героите ни са поругавани и осквернявани. Престъпниците, които са най-отгоре във властта, искат да окалят и омърсят всичко, да не остане нищо свято и героично, нищо, в което да вярваме и най-вече – НИЩО, С КОЕТО ДА ГИ СРАВНЯВАМЕ!

Журналистката от Нова се опита свенливо да се противопостави. Аз на нейно място щях да му шибна един шамар и да го изгоня от студиото. Думите му са равни на национално предателство.

Доносници, мутри, герберунгелчета, не си позволявайте дори да произнасяте имената на националните ни герои и светини! Не мърсете имената им като се сравнявате с тях или ги критикувате. Не сте достойни дори праха от обувките им да избършете!

Как така допуснахме подобни кални боклуци да ни дават поучения, да ги гледаме по медиите и да ги цитират като някакви капацитети! Гнусно, мерзко и жалко!

Агент Албърт, не пипай с мръсните си ръце и уста Апостолът на свободата. Не си достоен дори името му да произнесеш!

Кощунство: Коритаров сравни Полфрийман с Левски, защото и Апостолът бил убиец

Източник/ци: https://svobodnoslovo.eu/

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодарим Ви!

Научете за преследването на Фалун Гонг от ККП (Китайската комунистическа партия)

Преследването на Фалун Гонг: Насилствено потискане на 100 милиона души

Настоящите събития в Китай предоставят ясен избор на длъжностните лица и гражданите в страната, както и на хората по цял свят: подкрепа или противопоставяне на преследването на Фалун Гонг. Историята ще запише избора на всеки човек.

Необходимо ли е да се осъди комунизма: Фотоархив на комунистическите зверства

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Осъдете комунизма, напишете заявление и Вие...