Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Чудесен коктейл от диетолога на Мадона и Робърт Де Ниро! Разтапя мазнините, подобрява паметта, имунитета и зрението

Направете още сега този чудесен лечебен коктейл, по рецепта на диетолога Оз Гарсия. Това естествено лекарство ще ви помогне да отслабнете и да сте здрави през зимата

Може ли укрепване на имунитета да се направи без скъпи лекарства? Отговорът е „да“! За целта трябва да си направите тази чудна смес на диетолога Оз Гарсия на основата на джинджифил и хрян.
Оз Гарсия е един от най-популярните диетолози в Ню Йорк. При него ходят за консултации Робърт Де Ниро, Мадона, Уинона Райдър и Дона Карън. Автор е на бестсейлъра The Balance.
Коктейл от смян джинджифил и корени на хрян се приема за нормализиране на метаболизма, като антивирусно и противовъзпалително средство.

Джинджифилът е отличен за метаболизма, а хрянът почиства бронхите от слуз. Медът и лимона са богати на витамини и микроелементи.

Доказано е, че витаминната смес с джинджифил и хрян укрепва съдовете, като по този начин помага при лечението на атеросклероза, и като цяло подобрява паметта. Някои хора смятат, че тази смес е афродизиак и препоръчваме да я приемате в малки количества преди цикъл. Джинджифилът подобрява процесите на храносмилане, ускорява метаболизма и благодарение на това насърчава загубата на тегло.

Рецепта за витаминен коктейл – топи мазнините, подобрява паметта, имунитета и зрението

СЪСТАВКИТЕ

125 г корени на хрян
50 г корен на джинджифил
3 лимона
3 супени лъжици мед
2 супени лъжици канела

ПОДГОТОВКА

1. Премахнете кората от корените на хряна и джинджифила. Това може да бъде направено със зеленчуков скрепер или кухненски тел, показан на илюстрацията.

2. Поставете корените на джинджифила и хряна в купата на блендера.

3. Нарежете лимона на малки парчета и добавете в смесителя. Разбийте всички съставки, докато получите хомогенна маса.

4. Добавете мед и канела към сместа.

5. Разбъркайте и поставете лекарството в стъклен буркан.

Крайният продукт трябва да се съхранява в хладилника. Използвайте по една чаена лъжичка два пъти дневно в продължение на три седмици. Витаминната смес ще подобри здравето ви, ще осигури на тялото веществата, необходими за правилното функциониране на мозъка. Употребата му ще ускори метаболизма ви и естествено ще нормализира теглото.

Грижете се за близките си – споделете с тях тази рецепта, за да имат и те силен имунитет.

Източник: womanway.online / https://lekuva.net/140605/chudesen-koktejl-ot-dietologa-na-madona-i-robart-de-niro-raztapya-mazninite-podobryava-pametta-imuniteta-i-zrenieto.html

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!