Следвайте "Буднаера" в Телеграм

ККП: Биологична и ядрена война. Предвидени са стотици милиони жертви

След като Деветте коментара за комунистическата партия на Epoch Times бяха разпространени в Китай, истината в тях събуди китайския народ за същинската природа на Китайската комунистическа партия (ККП) и ги вдъхновява да прекратят членството си в нея. С бързото нарастване на броя отказалите се с всеки изминал ден, партията вижда, че краят й наближава.

За да демонстрира сила, опитвайки да се спаси от разруха, ККП пусна в действие коварен план, който подготвя от години – последен опит да удължи живота си. Този план е представен в две речи написани от Чи Хаотиан – министър на отбраната и заместник председател на Централната военна комисия на Китай, и публикувани в Интернет. Историята на речите все още е забулена в мистерия. Заглавията на двете речи са съответно: “War Is Approaching Us” [1] („Войната ни приближава”) и “War Is Not Far from Us and Is the Midwife of the Chinese Century.” („Войната не е далеч от нас и е акушерка на века на Китай”. Съдейки по техния подобен контекст и съвместими теми, двете речи са наистина сходни.

Те описват по систематичен, цялостен и подробен начин 20-годишния път на ККП, изпълнен със страх и безпомощност в опити за преодоляване на обречеността й, както и отчаяната й борба да удължи живота си. По-специално, речите разкриват ясно какво е в ума на ККП и не скриват нищо от обществеността – рядка изповед, която може да помогне на хората да разберат нейната зла природа. Ако човек наистина разбере какво се казва в тази изповед, той веднага ще схване начина на мислене на ККП.

1) „Трябва да се подготвим за два сценария. Ако биологичните ни оръжия успеят да изненадат [САЩ] в атаката, китайският народ ще има минимални загуби в борбата срещу Америка. Ако обаче атаката се провали и доведе до ядрен ответ от страна на САЩ, Китай може би ще преживее катастрофа, в която ще загине повече от половината население. Ето защо трябва да сме готови с въздушните отбранителни системи на големите и средните по големина градове. Каквото и да стане, само можем да продължаваме бе страх напред в името на нашата партия, държава и бъдещето на нацията, независимо от трудностите, пред които ще се изправим и жертвите, които трябва да направим. Дори ако повече от половината население загине, броят му може да се възстанови. Но ако партията падне, всички си отиват, и то завинаги!”

2) “ Във всеки случай, ние, ККП, никога няма да отстъпим от сцената на историята! По-скоро половината свят или дори цялото земно кълбо ще подели с нас живота и смъртта, отколкото да отстъпим от сцената на историята!!! Няма ли „теория за ядреното обвързване?” Това означава, че след като ядреното оръжие е обвързало сигурността на целия свят, всички заедно ще умрат, ако смъртта е неизбежна. По моему, има друг вид обвързване и то е следното: съдбата на нашата партия е обвързана със съдбата на целия свят. Ако ние, ККП, сме свършени, с Китай е свършено и с целия свят също е свършено”.

3) „Наистина е жестоко да се убиват сто или двеста милиона американци. Но това е единственият начин Китай да гарантира своето столетие, столетие, в което ККП ръководи света. Ние, като революционери хуманисти, не искаме смърт. Но ако историята ни изправя пред избор между смъртта на американци и смъртта на китайци, ние ще изберем първото, защото за нас е по-важно да защитим китайския народ и живота на нашата партия. Това е така, защото, в края на краищата, ние сме китайци и в същото време сме членове на ККП. От деня, в който се присъединихме към ККП, животът на партията е над всичко останало!”

[1] “ Войната ни приближава” е публикувана за първи път в Интернет през януари 2003 г. със заглавие „Неотдавнашна реч на високопоставен служител на Националната освободителна армия” на сайтове като mwjx.com. На 11 октомври 2003 г. тя беше публикувана на chinaren.com със заглавие „Войната ни приближава – Чи Хаотиан”. Речта е публикувана също под заглавие „Китай, все още ли имаш мирно десетилетие?” Чи Хаотиан е бил в управлението през 2004 г., което означава, че „Войната ни приближава” е публикувана, докато той все още е високопоставен служител в Китайската народна република. „Войната не е далеч от нас и е акушерка на века на Китай” е публикувана на 15 февруари 2005 г. на peacehall.com.

И двете речи са публикувани на boxun.com

Източник/ци: Сан Реншинг, Epoch Times

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!