Шепот от отвъдното! Възкръснали хора с невероятни признания за смъртта

Шепот от отвъдното, или как възкръснали хора са преживели смъртта

Те са чули шепот от отвъдното и помнят добре случилото се с тях. Докоснати от смъртта, но възкръснали отново към живот, група хора дадоха преди дни обстойно интервю, разказвайки преживяванията си. Повечето от тях са били мъртви за няколко минути на операционната маса. Но са възкръснали, за да разкажат преживяванията си.

Кристофър Мууни, споделя опита си, разказвайки, че поне за 20 — 30 секунди е бил абсолютно мъртъв. Той описва преживяването като чувство на спокойствие, заявявайки, че това е бил един от „Най-спокойните моменти“ от живота му, а той дори виждал смешната страна на нещата. „Първо си мислех колко ли нещастен ще бъда, ако умра. Но когато погледнах живота си отстрани, осъзнах, че мога да го променя. Да го преживея по различен начин“. И той го прави.

Киара Синклер има по-травмиращи спомени от смъртта си. Заради анафилактичен шок сърцето й спира за 2 минути — изпитание, което тя едва преживява.

„Попаднах в тъмно, празно пространство. Място, където като че ли не съществуваше гравитация“, разказва тя. Киара се опитала да призове любимите си хора, които са починали, за да й помогнат, но никой не дошъл. А тя почувствала съжаление за нещата, които така и не успяла да направи.

„Чувствах се едновременно просветена и дълбоко объркана и разстроена“, споделя Киара.

Друга жена от Уелс разказва, че е изпитала дълбоко спокойствие и се е чувствала привлечена от ярка светлина. „Беше красиво“, казва тя за преживяването си. Джеймс Рау пък разказва, че е видял всичките си положителни и лоши дела, които е направил през живота си. И въпреки това изпитвал дълбоко чувство на спокойствие след случката.

Всички те описват смъртта като един спокоен процес, който е променил живота им. И всички те са убедени, че самият процес е просто преход към едно друго измерение. И са се върнали, за да го споделят.

Източник: http://www.razkritia.com/

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодарим Ви!

Научете за преследването на Фалун Гонг от ККП (Китайската комунистическа партия)

Преследването на Фалун Гонг: Насилствено потискане на 100 милиона души

Настоящите събития в Китай предоставят ясен избор на длъжностните лица и гражданите в страната, както и на хората по цял свят: подкрепа или противопоставяне на преследването на Фалун Гонг. Историята ще запише избора на всеки човек.

Необходимо ли е да се осъди комунизма: Фотоархив на комунистическите зверства

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Осъдете комунизма, напишете заявление и Вие...