Борисов заряза джипа. Скри се в хеликоптер да "покаже газовото трасе"

.
Премиерът Бойко Борисов се включи с излъчване на живо във фейсбук профила си, за да видят всички как показва от хеликоптер строителните дейности по газовото трасе ”Балкански поток”. Въпреки че няма информация кои са гостите му, той разпалено им сочи от високо да гледат през малкото прозорче изкопи и тръби. По думите му заварките, които се виждат са идеални. На борда е и енергийният министър Теменужка Петкова.

Борисов показва трасето на чуждестранни инвеститори, съобщава novini.bg.

От видеото се вижда, че пред тях е опъната карта на България със схемата на проекта, а премиерът обяснява основните приоритети за изграждането му.


.

.

.

Само трийсет минути преди живото включване Борисов обяви отново във фейсбук, че предлага създаването на Закон за българския жестов език. "В изготвянето му участваха представители на глухата общност и на различни институции. Надявам се Народното събрание възможно най-бързо да приеме законопроекта.", съобщава още премиерът.

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://frognews.bg/

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодарим Ви!

Научете за преследването на Фалун Гонг от ККП (Китайската комунистическа партия)

Преследването на Фалун Гонг: Насилствено потискане на 100 милиона души

Настоящите събития в Китай предоставят ясен избор на длъжностните лица и гражданите в страната, както и на хората по цял свят: подкрепа или противопоставяне на преследването на Фалун Гонг. Историята ще запише избора на всеки човек.

Необходимо ли е да се осъди комунизма: Фотоархив на комунистическите зверства

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Осъдете комунизма, напишете заявление и Вие...