Киро Петков излъга, че спира кампанията и се появи усмихнат до уши на предизборно събитие на ПП

Патологичните лъжи на Кирил Петков нямат край. Вместо да спре кампанията, както обеща пред цяла България, и да се скрие в миша дупка след труповете, които сее след себе си, Киро Простото се нахили до уши и хукна по предизборни митинги само 48 часа след зловещото убийство, което причини на пътя с неговата лимузина от НСО. Нулева емпатия и нулев морал и състрадание към човешките жертви и то с негово съучастие и то, може би, не пасивно, което може и да бъде прикрито от мафията в държавата.

Компрометираният лидер на Промяната Кирил Петков се появи усмихнат с букет червени рози в ръка в Силистра, където по време на посещението му „е имало много усмивки и подарени цветя с надежда за промяна“.

Това става ясно от пост във Фейсбук на Богомил Петков от Силистра, който уведомява, че „посещението на на Кирил Петков бе изпълнено с вяра, доверие и оптимизъм“.

Преди два дни, след жестокия удар на джипа на НСО, който го е откарвал на предизборна среща във Варна и който отне живота на един човек, Кирил Петков заяви: „Ще спра предизборната си кампания докато съм сигурен, че всичко, което зависи от мен, за да помогна на пострадалите и семейството е направено“.

Това е поредната брутална и цинична лъжа ма Петков, който само преди два дни обеща да прекрати кампанията си, след като убиха човек с лимузината му, в която юркаше НСО да кара с бясна скорост, а жената на убития бере душа в болницата!

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: Киро Петков излъга, че спира кампанията и се появи усмихнат до уши на предизборно събитие на ПП - Би Нюз - Топ новини от България

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!