Гала стресна хиляди в ефир: Разкри, че...

Тв водещата Гала отправи много сериозно предупреждение към модерните маниаци на здравословното хранене, особено пък, след като в предаването й "На кафе" най-редовно се готвят всякакви кулинарни изкушения, които тя лично дегустира в ефир.

Повод за реакцията на блондинката обаче, даде бившата адреналинка от "Господари на ефира" Жана Брейчева, която бе гост-панелист наскоро. Двете с Гала веднага се хвърлиха в темата за здравословното хранене, която в момента е нещо като специалност за танцьорката. А дали и за Гала е така, не се наемаме изобщо да твърдим предвид горепосочените факти.

Макар че и двете направиха уговорката, че всеки организъм е индивидуален, те набързо отхвърлиха като неправилни няколко режима, включително популярната "глюкозна революция", а след това и веганството.

Жана се включи с критики и към двете практики в храненето. Тя обясни, че е следвала принципите на глюкозната революция, но установила, че това не ѝ се отразява добре. Оказало се, че понеже години наред се е хранила безразборно, прилагането на този режим кара панкреаса ѝ да не работи добре и я е поставило в преддиабетно състояние.

Гала пък не остана по-назад и хвърли голяма критика към веганството, което се практикува масово напоследък.

"Има вегани, които се разболяват от цироза, без въобще да пият алкохол, точно заради веганството, заради постоянното ядене на зеленчуци и тяхната ферментация в организма", заяви водещата и хвърли в ступор всички с тези думи. Гала обаче не цитира никакви конкретни източници за това твърдение. Жана пък побърза да я успокои, че не е веган и не се притеснява от тази опасност./show.blitz.bg

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: Гала стресна хиляди в ефир: Разкри, че...

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!