Тони Стораро събра Емрах и Веси

Легендарният изпълнител толкова харесал ослепителната брюнетка, че я поканил да танцува с малкия му наследник на предстоящия му юбилеен концерт

Автор: Lupa.bg

Фолк звездата Тони Стораро реши да събере сина си Емрах с красивата Веси, която беше негова партньорка в „Денсинг старс“ и завъртя главата му с чар и красота. Легендарният изпълнител толкова харесал ослепителната брюнетка, че я поканил да танцува с малкия му наследник на предстоящия му юбилеен концерт с участието на Таркан бенд и Истанбулския струнен оркестър.

„След това успешно и грандиозно представяне на Емрах в „Денсинг старс“ ще му предостъпя една песен. Ще го видите с неговата половинка в един хубав танц на някоя песен, която няма да е върл кючек“, обяви главата на клана Стораро в „Денсинг старс „Екстра“.

Тони не скри, одобрява Веси и я похвали, че е вкарала сина му в правия път. „Децата от новото поколение израстват малко разглезени, не знаят какво е дисциплина и отговорност. Емрах живее лек живот - каквото поиска от мен, веднага го получава. „Денсинг старс“ обаче беше една малка казарма за него. Благодаря на Веси, това прекрасно момиче, че беше строга. Защото ако един учител не е строг като нея, а е мека Гана, нищо нямаше да стане и Емрах нямаше да се промени. Сего го виждам узрял, по-адекватен, с по друго мислене“, не скри радостта си Стораро-старши.

Малкият му син Емрах и партньорката му на дансинга отпаднаха преди четвърт финала на „Денсинг старс“. След тях шоуто напуснаха Виктор от първия сезон на „Ергенът“ и Михаела. Във вторник се очаква полуфинала, на който ще хвърчат глави в двойна елиминация.

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: Тони Стораро събра Емрах и Веси - Lupa BG

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!